Jongeren naar strand - Shutterstock

orangetubes

Orangetubes is een onderneming die op vernieuwende wijze wil voorzien in een groeiende behoefte.
Het overnachten op een bijzondere manier is een hot item waar veel vraag naar is. Mensen willen eens iets anders en slapen in een boomhut of op een vlot. De orangetubes zijn hierin een doorbraak voor de Nederlandse markt en kunnen zich onderscheiden door het unieke karakter en de aantrekkelijke eigenschappen.

 

Diensten

Orangetubes biedt naast een bijzonder product een breed pakket aan bijbehorende diensten aan.
Zo kunnen wij u, naast het maken, leveren en plaatsen van de orangetubes, ook van dienst zijn op het gebied van:

  • -   Ondersteuning bij vergunningtraject tbv de plaatsing (wanneer dat op uw locatie nodig is);
  • -   Vormgeving van de locatie waar u de orangetubes wilt plaatsen;
  • -   Marketingadvies om uw orangetubes in de markt te zetten.

 

Kampvuur aan meer - Shutterstock

www.bookatube.com

Zodra een ‘netwerk’ is opgebouwd van orangetubes op verschillende locaties wordt de website www.bookatube.com een waardevolle marketing-tool voor u als ondernemer.

Middels deze website kunnen alle ondernemers die overnachtingen in orangetubes aanbieden en ondernemers in de dagrecreatie zich met elkaar verenigen. Zo ontstaat de mogelijkheid voor bijvoorbeeld wandelaars of fietsers (trekkers) om zelf een route uit te stippelen waarbij ze overnachten in verschillende orangetubes en activiteiten boeken in de omgeving.

 

MVO kikkertje

Eerlijk en transparant ondernemen

Orangetubes staat als onderneming voor een eerlijk product en een transparante dienst/service. Dit uit zich in een goed product met een eerlijke prijs en een optimale service die niet stopt na levering en betaling.
Deze visie voeren we door in alle facetten van ons bedrijf, zowel in onze offertes, communicatie, levering en betalingen. Onder dit motto heeft orangetubes er tevens voor gekozen een percentage van zijn winst af te staan aan duurzame, recreatie-initiatieven.

.